Pariul zilei – 12.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Letonia vs Olanda (12.06.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Letonia si Olanda vor fi adversare diseara de la ora 21:45 in cea de-a 6-a etapa a preliminariile Euro 2016. E limpede cine porneste cu prima sansa, olandezii neavand alta solutie decat victoria. Cota aleasa pentru pariul de astazi este de 1.62 in oferta Sportingbet.
Letonia Olanda
Letonia se prezinta la acest meci dupa cinci etape in care nu s-a lipit de victorie, neavand nici o sansa de calificare la turneul final. Gazdele sunt pe locul cinci in Grupa A, cu trei puncte si un golaveraj de 2-11, cel mai slab din grupa de altfel. Totusi au doua puncte peste ultima clasata, Kazakhstan, avand o sansa foarte buna de a evita ultima pozitie pana la final. Pe de alta parte, Olanda a obtinut un onorabil loc trei la Cupa Mondiala din Brazilia, insa in campania curenta a lasat de dorit, fiind aproape sa rateze calificarea la turneul final de anul viitor. Portocala Mecanica este doar a treia in Grupa A, cu sapte puncte, la cinci lungimi de locul doi si la sase in spatele Cehiei, liderul la zi al clasamentului.
Pariuri Letonia vs Olanda
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.62

  • Olanda a lasat mult de dorit in campania curenta, iar de acum inainte nu-si mai permite pasi gresiti. Mizam pe o victorie categorica a oaspetilor, cu preluarea conducerii inca din prima repriza.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!