Pariul zilei – 12.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Zenit vs FK Rostov (12.08.2016) – ora 19:30
pariul zilei2Pariul zilei de vinerea aceasta are o cota frumoasa de 1.74, iar meciul vine din prima liga de fotbal a Rusiei. Mai exact, Zenit St. Petersburg va primi vizita lui FK Rostov intr-un duel al celor mai solide defensive.
Zenit
FK Rostov
Zenit nu s-a lipit de victorie in primele doua etape, bifand doua remize albe, acasa cu Lokomotiv Moscova si in deplasare cu Ufa. Elevii lui Mircea Lucescu au triumfat insa in Super Cupa Rusiei, insa au nevoie de victorie in campionat ca de aer acum. Nu va fi deloc usor in fata lui FK Rostov, vice-campioana din stagiunea precedenta.FK Rostov se prezinta aici dupa doua etape destul de bune, trecandu-si in dreptul ei patru puncte si un golaveraj de 1-0. Echipa are o aparare de fier, marea problema ramanand insa atacul, nu tocmai foarte eficient. FK Rostov a trecut de Zenit cu 3-0 in ultimul meci direct, insa acasa. Ultima deplasare aici a fost pierduta cu acelasi scor, 0-3.
Pariuri – Zenit vs FK Rostov
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri @ 1.74

  • Se intalnesc doua aparari extrem de solide aici, dovada ca nici una dintre ele nu a primit gol in acest campionat, insa la capatul celelalt, atacurile nu au excelat.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,