Pariul zilei – 12.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 12 September, 2017. Postat in Pariul Zilei

Liverpool vs Sevilla (13.09.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de miercuri, 13 Septembrie, vine din UEFA Champions League, fireste. Ne-am indreptat atentia catre meciul dintre Liverpool si Sevilla, meci programat la ora 21:45, ora Romaniei, pe Anfield Road.
Liverpool Sevilla
Liverpool a trecut de la extaz la agonie in ultimele saptamani. Mai exact, acum doua etapa o invingea pe Arsenal cu 4-0 aici, ca apoi sa piarda in deplasare cu Manchester City, scor 0-5. Cormoranii sunt hotarati insa sa faca o impresie buna la revenirea in UCL, iar dintr-o astfel de grupa nu ar trebui sa aiba probleme in a se califica. Sevilla a inceput campionatul din Spania foarte bine, dovada ca dupa trei etape a adunat sapte puncte din noua posibile. Andaluzii au invins-o pe Liverpool si anul trecut in finala Europa League, scor 3-1 dupa ce au fost condusi cu 0-1. Echipa spaniola s-ar multumi si cu un punct aici in mod sigur.
Pariuri – Liverpool vs Sevilla
Info pariuri sportive GG @ 1.58

  • Liverpool este o echipa cu un atac remarcabil, dar si cu o defensiva dezastruoasa. Sevilla ramane o echipa periculoasa, capabila de orice, iar pe Anfield speram sa vedem ambele formatii punctand.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!