Pariul zilei – 12.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Olanda vs Mexic (12.11.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, miercuri 12 Noiembrie, vine de la un meci amical international, intre selectionata Olandei si cea a Mexicului, cele doua fiind adversare si la Cupa Mondiala din vara trecuta. Cota aleasa de noi este de 1.73 in acest moment. Meciul va avea lovitura de start la ora 21:30, ora Romaniei.
Olanda Mexic
Dupa un turneul final foarte bun in Brazilia la finalul caruia a obtinut locul trei mondial, echipa olandeza pare de nerecunoscut dupa plecarea lui Van Gaal si venirea lui Hiddink. Mai exact, Portocala Mecanica a pierdut un amical, dupa care in cele trei meciuri din calificarile pentru Euro 2016 a bifat o victorie, 3-1 in fata Kazakhstanului, la care se adauga doua infrangeri, 1-2 cu Cehia si 0-2 cu Islanda. Mexicul pe de alta parte se prezinta bine in ultima vreme, insa nici adversarii nu au fost foarte periculosi ce-i drept. Dupa CM 2014 Chicharito si ai lui au sustinut patru meciuri amicale si nu au primit gol in nici unul, inregistrat o remiza alba si trei victorii. Dupa cum am spus, cele doua tabere au fost adversare si la Cupa Mondiala, Olanda castigand in optimi cu 2-1 dupa doua reusite minutele 88 si 90+4.
Pariuri Olanda vs Mexic
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.73

  • Avand in vedere defensiva extrem de solida a mexicanilor, dar si faptul ca Olanda nu se afla in cea mai buna perioada, ne asteptam sa vedem un meci strans si echilibrat, fara prea multe reusite.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!