Pariul zilei – 12.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 11 December, 2013. Postat in Pariul Zilei

St. Gallen vs Swansea (12.12.2013) – ora 20:00
pariul zilei2Pentru ziua de joi, 12 Decembrie, ne-a atras atentia pentru pariul zilei partida dintre St. Gallen si Swansea din cadrul etapei cu numarul sase in grupele Europa League. Fluierul de start al jocului va fi de la ora 20:00, iar balanta este destul de echilibrata la nivel de cote.
Meciul tur s-a disputat pe data de 3 Octombrie, iar Swansea s-a impus atunci pe teren propriu la limita, scor 1-0.
St. GallenSwansea
St. Gallen nu mai are nici o motivatie inainte de acest meci, dat fiind faptul ca nu mai exista nici o sansa matematica de a mai prinde primavara europeana, iar acesta va fi ultimul meci pentru gazde in cupele europene din acest sezon. Elvetienii sunt ultimii in Grupa A, cu trei puncte si un golaveraj de -8, avand cinci reusite si 13 goluri incasate.Swansea pe de alta parte este pe pozitia secunda, fara sanse de a mai prinde fotoliul de lider, avand patru puncte sub liderul Valencia. Galezii au opt puncte in dreptul lor si un golaveraj de 6-3, laudandu-se cu o defensiva de fier, cea mai puternica din grupa. Oaspetii au o cota tentanta in oferta bet365, si anume 2.00 la ora actuala.
Pariuri St. Gallen vs Swansea
Info pariuri sportive: Victorie Swansea @ 2.00

  • Astazi am ales sa riscam putin si sa mergem pe o cota de 2.00. Ne asteptam ca Swansea sa isi confirme superioritatea si statutul de favorita, mai ales ca o victorie i-ar cimenta locul in 16-imi. Galezii s-au impus si in tur, scor 1-0.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!