Pariul zilei – 13.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 March, 2015. Postat in Pariul Zilei

Leverkusen vs Stuttgart (13.03.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine din Germania Bundesliga, de la meciul dintre Leverkusen si Stuttgart, meci ce va deschide etapa a 25-a. Cota aleasa de noi este de 1.73 la ora actuala si merita incercata, avand in vedere situatia celor doua tabere.
Leverkusen Stuttgart
Leverkusen arata o crestere de forma cu doua victorii in ultimele doua etape de campionat, plus ca a invins-o pe Aletico Madrid in Champions League. Gazdele sunt pe patru in Germanai cu 39 de puncte, lupta pentru locurile 3 si 4 fiind foarte stransa, astfel ca orice pas gresit ar putea sa-i coste foarte mult pe gazde la finalul acestei stagiuni. Spahic va rata acest meci din cauza unei suspendari.

Echipa probabila Leverkusen:
Leno
Hilbert, Toprak, Papadopoulos, Wendell
Castro, Bender
Bellarabi, Calhanoglu, Son
KieSling

 

Stuttgart pe de alta parte se prezinta la acest meci din postura ultimei clasate in Germania, indreptandu-se cu pasi repezi catre liga secunda. Svabii au 20 de puncte si un golaveraj de 24-41, fiind iesiti total din forma. Maxim si compania au cinci puncte in spatele primului loc din zona salvatoare, ocupat de Hamburg la ora actuala in Germania.

Echipa probabila Stuttgart
Ulreich
Klein, Schwaab, Niedermeier, Hlousek
Gentner, Die
Kostic, Maxim, Werner
Ginczek

Pariuri Leverkusen vs Stuttgart
Info pariuri sportive: Leverkusen -1.0 HA @ 1.73

  • Leverkusen este in crestere de form, dupa cum am spus, plus ca orice pas gresit i-ar putea costa scump. Mai mult decat, atat Stuttgart este lanterna rosie si cea mai iesita din forma echipa a momentului.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!