Pariul zilei – 13.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 13 April, 2016. Postat in Pariul Zilei

West Ham vs Manchester United (13.04.2016) – ora 21:00
pariul zilei2West Ham United si Manchester United vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:00 intr-o rejucare a sfertului de finala din FA Cup. Cotele sunt destul de stranse si e greu de spus cine are prima sansa.
West HamManchester United
E bine stiut faptul ca ciocanarii au cam bagat spaima in granzii din Anglia in acest sezon. Formatia din capitala are un bilant impresionant contra echipelor de top din tara, iar FA Cup probabil este o tinta importanta pentru ei. Payet si colegii sai n-au mai pierdut un meci oficial acasa de vara trecuta, fiind practic fara esec in ultimele 16 jocuri in fata propriilor suporteri.De partea cealalta a baricadei se afla Manchester United, echipa eliminata din toate competitiile si cu sanse mici de a prinde Top 4 in Premier League. Astfel, e posibil sa-i vedem pe elevii lui Van Gaal dand totul in FA Cup, acest trofeu putand sa mai salveze o parte din sezon. De precizat ca oaspetii n-au pierdut nici una din ultimele cinci deplasari cu West Ham United.
Pariuri West Ham vs Manchester United
Info pariuri sportive: Sub 2,5 goluri @ 1.73

  • Ambele formatii au defensive destul de solide si la fel ca in meciul tur, mergem pe un meci strans in care se vor marca maximum doua goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,