Pariul zilei – 13.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 12 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Caen vs Nimes (13.05.2014) – ora 21:00
pariul zilei2In comparatie cu ultimele zile, pariul zilei de azi, 13 Mai, vine la o cota ceva mai mare, si anume de 2.00 in momentul de fata. Caen vs Nimes este duelul aflat in centrul atentie, un meci restant din Franta Ligue 2.
Nimes a castigat cele trei puncte in tur, scor 2-1 acasa in mod neasteptat, insa Caen s-a impus in ultima partida directa de pe acest teren, 1-0 in Februarie 2013.
Caen Nimes
Echipa gazda a bifat etapa trecuta a zecea infrangere din acest campionat, insa chiar si asa a ramas pe locul secund. Cele 62 de puncte si golaverajul de 62-41 fac ca echipa gazda sa aiba o sansa foarte buna la promovare, avand nevoie doar de un punct in plus in ultimele doua jocuri. Caen este la egalitate cu Lens, locul trei, si cu doua puncte peste Nancy, avand si o restanta de jucat, mai exact aceasta cu Nimes. Nimes vine la acest meci hotarata sa isi asigure salvarea. Formatia oaspete are sanse minime de retrogradare, insa nimic nu este gata. Oaspetii sunt pe locul 15 in Ligue 2 cu 42 de puncte, la doua lungimi peste linia de plutire cu o etapa inainte de final, avand si acest meci mai putin disputat. Golaverajul de 47-52 nu este unul tocmai rau pentru aceasta zona a clasamentului, ofensiva fiind stalpul de baza la echipa.
Pariuri Caen vs Nimes
Info pariuri sportive: 1 solist @ 2.00

  • Caen este fara doar si poate echipa superioara si nu-si permite pasi gresiti, asta pentru a ramane favorita la obtinerea promovarii si inainte de ultima etapa a campionatului.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,