Pariul zilei – 13.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Fenerbahce vs Erciyesspor (13.05.2015) – ora 19:45
pariul zilei2Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri de astazi vine din Turcia Super Lig, acolo unde Fener, echipa aflata in cursa pentru titlu, va primi vizita ultimei clasate, Erciyesspor. De aici am ales si noi pariul zilei, cota fiind una acceptabila si oarecum de incredere.
Fenerbahce Erciyesspor
Fenerbahce este in acest moment cea mai in forma echipa din Turcia, cu 13 puncte castigate in ultimele cinci etape de campionat. Trupa din Istanbul este pe locul doi, cu 66 de puncte, la patru lungimi de liderul Galatasaray, care a jucat deja in aceasta runda. Astfel, o victorie este obligatorie astazi, altfel Fener ar iesi din lupta pentru titlu intr-o mare masura. De partea cealalta, Erciyesspor mai are sanse matematice de a se salva, insa realistic vorbind este foarte greu. Oaspetii sunt ultimii in Super Lig, cu doar 22 de puncte castigate in cele 30 de etape de pana acum. Acestia au sase puncte sub prima pozitie salvatoare, cand mai sunt patru etape de jucat, plus ca sunt intr-o forma foarte slaba.
Pariuri Fenerbahce vs Erciyesspor
Info pariuri sportive: Fenerbahce -2.0 HA @ 1.60

  • Diferenta dintre cele doua tabere este una evidenta in acest moment, Fener fiind net superioara, obligata sa castige in fata lanternei rosii. Oaspetii nu prea mai au pentr ce sa lupte, iar noi mizam pe un succes categoric al gazdelor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!