Pariul zilei – 13.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 13 July, 2017. Postat in Pariul Zilei

Cork City vs AEK Larnaca (13.07.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Cork City si AEK Larnaca vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:45 in preliminariile UEFA Europa League. Cotele sunt foarte echilibrate si echipele au sanse egale aproximativ, cu precizarea ca avem o cota in scadere pentru Cork.
Cork City
AEK Larnaca
Cork City a jucat si in turul precedent de Europa League, eliminand-o pe Levadia fara prea mari batai de cap, scor 6-2 la general. Irlandezii au un avans enorm in campionatul intern si se vor concentra acum pe aceasta dubla cu siguranta. Cork vine dupa noua victorii la rand in toate competitiile. AEK Larnaca are un lot ceva mai valoros in acest moment, insa nu va avea o deplasare usoara. Cipriotii au trecut de Lincoln Red Imps in turul anterior dupa 5-0 acasa si 1-1 in Gibraltar, destul de modest am putea spune. Oaspetii nu au mai pierdut un meci in deplasare din luna Aprilie, 1-2 contra lui AEL Limassol.
Pariuri – Cork City vs AEK Larnaca
Info pariuri sportive 1 DNB @ 1.81

  • Cork City se poate axa 100% pe calificarile din Europa League acum, avand in vedere avantajul din campionatul intern. Echipa are o forta impresionanta acasa si speram sa se impuna azi. In caz de remiza, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!