Pariul zilei – 13.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 13 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

Young Boys vs Grasshoppers (13.08.2014) – ora 20:45
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 13 August 2014, vine din Elvetia Super League, mai exact de la derby-ul dintre Young Boys Berna si Grasshoppers, derby ce face parte din cadrul etapei a cincea. Oaspetii au castigat clar ultimele doua dueluri directe, scor 4-0 si 5-0, iar pariul ales de noi are o cota de 1.62 in acest moment.
Young Boys Grasshoppers
Young Boys nu traverseaza o perioada tocmai de senzatie. Calificata in play-off-ul Europa League, echipa gazda vine dupa cinci jocuri cu doua victorii, ambele in UEL, la care se adauga doua remize si un esec. Vorbind strict de campionat, galben-negrii nu s-au lipit inca de victorie in competitia interna, avand trei remize si un esec, cifre cu care se afla pe locul sapte din zece. Grashoppers se afla si ea intr-o situatie asemanatoare, cu cifre chiar ceva mai slabe. Trupa oaspete ocupa locul opt in Super League, cu numai doua puncte dupa primele patru runde, nici ea neavand vreun succes pana acum. Grasshoppers sta mai slab si la nivel de golaveraj, cu trei reusite si cinci goluri incasate. Un singur punct au castigat oaspetii dupa cele doua deplasari.
Pariuri Young Boys vs Grasshoppers
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.62

  • Young Boys Berna nu mai are aceeasi forta ca si in sezoanele trecute, fiind depasita clar de Grashoppers in ultimele dueluri directe. Noi mizam acum pe un meci spectaculos, cu goluri in ambele porti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,