Pariul zilei – 13.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 November, 2015. Postat in Pariul Zilei

Belgia vs Italia (13.11.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Avem o cota foarte atractiva pentru aceasta vineri, si anume 2.05 in momentul de fata. Ne-am indreptat atentia catre partida amicala dintre Belgia si Italia, partida programata sa inceapa diseara de la ora 21:45.
BelgiaItalia
Belgia vine dupa patru victorii consecutive, toate in campania de calificare la Euro 2016, acolo unde s-a prezentat foarte bine, castigand Grupa B. Hazard si compania s-au duelat pentru locurile fruntase in acea grupa cu Tara Galilor (2) si Bosnia (3). Ultimul meci pierdut de gazde acasa a fost acum doi ani de zile, 2-3 vs Japonia intr-un amical din Noiembrie 2013.Pe de alta parte, Italia a terminat campania de calificare la Euro 2016 fara infrangere, castigand Grupa H. Pirlo si compania au avut ca adversare principale in acea grupa selectionatele Croatiei si Norvegiei. La fel ca si adversarii de diseara, italienii vin dupa patru victorii consecutive, insa tindem sa credem ca au un lot ceva mai slab valoric la ora actuala.
Pariuri Belgia vs Italia
Info pariuri sportive: 1 solist @  2.05

  • Mergem pe mana gazdelor in acest meci. Nu e o partida usoara pentru pariori, insa Belgia are un lot foarte solid, plus ca are avantajul terenului propriu in amicalul de diseara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!