Pariul zilei – 14.01.2019

Bilet realizat de bonus in 14 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Emiratele Arabe Unite – Thailanda

Un pronostic foarte profitabil pentru pariori poate fi obtinut din partida dintre Emiratele Arabe Unite si Thailanda, un duel decisiv pentru cele doua nationale care isi doresc calificarea in optimile de finala ale Cupei Asiei. In prezent Emiratele Arabe Unite se afla pe prima pozitie din grupa cu 4 puncte obtinute in partidele cu India si Bahrain, in timp ce Thailanda a acumulat doar 3 puncte si va evolua cu mai multa presiune in partida de astazi. Este posibila si calificarea ambelor formatii daca termina la egalitate, iar in celalalt meci Bahrain reuseste o victorie neasteptata.

Echipa Emiratelor Arabe Unite nu a reusit niciodata sa se califice in finala acestei competitii, iar selectionerul Alberto Zaccheroni spera sa isi foloseasca experienta acumulata pentru a obtine un succes istoric pentru selectionata din Emirate. Toti fotbalistii convocati pentru acest turneu evolueaza in campionatul propriu, iar cei mai importanti jucatori provin de la Al Jazeera si Al Ain, doua cluburi din Emirate care au participat si la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Mai trebuie sa mai adaugam faptul ca Emiratele Arabe Unite sunt gazdele acestei competitii si aportul spectatorilor din tribune poate fi un factor decisv in meciul de astazi. In concluzie, va invitam sa mizati pe succesul nationalei din Emirate, un pronostic care este cotat cu 1.75 si va asigura calificarea in optimi pentru Alberto Zaccheroni si jucatorii sai.