Pariul zilei – 14.02.2017

Bilet realizat de Pariuri in 14 February, 2017. Postat in Pariul Zilei

Norwich vs Newcastle (14.02.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine din liga secunda de fotbal a Angliei, de la meciul dintre Norwich si Newcastle. Se anunta un duel pe cinste, intre doua formatii foarte ofensive, iar cota aleasa de noi este de 1.83 la ora actuala.
Norwich
Newcastle
Norwich ocupa locul sapte momentan, sperand in continuare cu sanse reale la intrarea in play-off-ul de promovare. Canarii au 50 de puncte si un golaveraj de 55-43. Atacul s-a prezentat admirabil in campania curenta, problema principala fiind insa defensiva, cea mai slaba din Top 9. Norwich a castigat 34 de puncte acasa din 45 posibile. De partea cealalta a baricadei se afla liderul Newcastle. Oaspetii au strans 65 de puncte pana acum, neavand emotii prea mari in legatura cu promovarea. Cotofenele se lauda si cu un golaveraj admirabil de 58-23, avand cel mai bun atac si cea mai solida defensiva din Championship. Newcastle a castigat in tur cu greu, 4-3 pe St. James’ Park.
Pariuri – Norwich vs Newcastle
Info pariuri sportive  Ambele marcheaza @ 1.83

  • Se intalnesc practic cele mai ofensive formatii din Championship, marcand impreuna de 113 ori in acest campionat. Plus de asta, Norwich are si o aparare slaba. Mizam pe goluri in ambele porti diseara.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!