Pariul zilei – 14.02.2018

Bilet realizat de Pariuri in 13 February, 2018. Postat in Pariul Zilei

FC Porto vs Liverpool (14.02.2018) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de miercuri, 14 Februarie, vine de la meciul dintre FC Porto si Liverpool, din 16-imile de finala ale UEFA Champions League. Se anunta spectacol in Portugalia si mergem pe o cota de 1.57 in acest moment.
FC Porto Liverpool
FC Porto nu a dezamagit in acest sezon si lupta cot la cot cu Sporting si Benfica pentru titlul din Primeira Liga. Echipa este concentrata si pe Champions League, desi are sansa a doua in dubla mansa cu Liverpool. Nu ar fi o surpriza daca ar trece in sferturi, insa exista o oarecare diferenta de valoare intre cele doua loturi. Liverpool se tine bine in competitia interna, ocupand loc pe podium la ora actuala, chiar daca l-a pierdut pe Coutinho in iarna. Klopp si elevii sai vin hotarati sa scoata un rezultat pozitiv la Porto, iar un 0-0 nu ar fi un ajutor prea mare pentru returul de pe propria arena, unde ar fi in pericol daca ar incasa gol.
Pariuri FC Porto vs Liverpool
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.57

  • Ne asteptam la un adevarat spectacol oferit de cele doua protagoniste si mizam pe forta ofensiva a celor doua echipe, astfel ca speram sa vedem cel putin un gol in fiecare dintre reprize.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!