Pariul zilei – 14.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Akhisar vs Besiktas (14.05.2015) – ora 19:45
pariul zilei2La fel ca si ieri, pariul zilei de astazi, 14 Mai, vine din Turcia Super Lig. Protagonistele sunt Akhisar si Besiktas, iar cota aleasa pentru astazi nu este una astronomica, ci una mai degraba acceptabila, 1.55 in momentul de fata la Sportingbet, fiind cea mai buna de pe piata la agentia mentionata.
Akhisar Besiktas
Akhisar se prezinta la acest meci dupa patru etape consecutive fara meci castigat, fiind a 14-a in clasament. Gazdle au 34 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 36-45, fiind fara emotii vis a vis de retrogradare, avand in vedere avantajul de noua puncte si un meci in minus fata de linia de plutire. Echipa a bifat cinci victorii, sapte remize si doua meciuri pierdute in cele 15 jocuri acasa. Pe de alta parte, Besiktas este neinvinsa in precedentele cinci jocuri de campionat, iar o victorie astazi i-ar readuce pe locul doi, peste Fenerbahce, miza fiind importanta, dat fiind faptul ca locul doi duce in preliminariile Champions League. Plus de asta, Besiktas ar ajunge la doua puncte in spatele liderului Galatasaray, cu trei etape ramase de jucat din actuala stagiune.
Pariuri Akhisar vs Besiktas
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.55

  • Pentru azi cota nu este una astronomica, insa merita incercata, fiind un pariu de incredere dupa parerea noastra. Besiktas nu are alta solutie decat victoria pentru a urca pe locul doi si pentru a pastra sanse la titlu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!