Pariul zilei – 14.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 13 May, 2016. Postat in Pariul Zilei

Wolfsburg vs Stuttgart (14.05.2016) – ora 16:30
pariul zilei2Pariul zilei de sambata vine din Bundesliga, de la ultima etapa a campionatului curent. Wolfsburg si Stuttgart se vor duela de la ora 16:30, iar oaspetii au nevoie de victorie cu orice pret. Noi ne-am oprit asupra unei cote de 1.91.
Wolfsburg Stuttgart
Wolfsburg a fost vice-campioana Germaniei anul trecut, insa in stagiunea curenta a dezamagit si a ratat calificarea in cupele europene. Verzii sunt pe locul opt cu 42 de puncte, iar in cazul unui esec pot pica una sau doua pozitii in functie de celelalte rezultate. Draxler si ai lui au castigat doar doua puncte din ultimele trei meciuri acasa. Stuttgart este cea mai iesita din forma echipa a momentului, desi la inceputul returului parea sa se bata pentru un loc la mijlocul clasamentului. Svabii sunt pe pozitia a 17-a cu 33 de puncte si au nevoie de victorie cu orice pret aici pentru a mai spera la locul de baraj. Bineinteles, oaspetii depind si de ce face Werder Bremen acasa cu Frankfurt.
Pariuri Wolfsburg vs Stuttgart
Info pariuri sportive: Peste 3,5 goluri @ 1.91

  • Se anunta un meci de care pe care aici, iar Stuttgart va forta victoria in mod cert. Ambele echipe au atacuri decente, insa Stuttgart are o defensiva dezastruoasa, cea mai slaba din Bundesliga.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,