Pariul zilei – 14.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Espanyol vs Marseille (14.11.2014) – ora 17:00
pariul zilei2In cursul zilei de astazi, mai exact de la ora 17:00, va avea loc o partida amicala extrem de interesanta, intre Espanyol Barcelona si Olympique Marseille, gazdele avand prima sansa la pariuri, asta datorita avantajului terenului propriu si datorita faptului ca OM va fi fara o buna parte din jucatorii de baza.
Espanyol Marseille
Espanyol are un sezon modest pana acum, nereusind sa se ridice la nivelul asteptarilor in Spania, acolo unde ocupa doar un loc in a doua jumatate a clasamentului, locul 12 mai precis, cu 11 puncte din tot atatea meciuri. Pe teren propriu echiap se descurca bine totusi, avand doua victorii si trei remize in ultimele doua luni acasa, toate meciurile fiind oficiale. Marseille a avut o prima parte de sezon impresionanta in Franta, fiind inca liderul clasamentului din Ligue 1. Scaderea de forma suferita de oaspeti in ultimele saptamani a facut ca diferenta dintre ei si locul doi sa scada de la sapte puncte la unul singur, astfel ca echipa nu mai este vazuta cu prima sansa la castigarea titlului.
Pariuri Espanyol vs Marseille
Info pariuri sportive: X2 @ 1.67

  • Desi o buna parte din jucatorii oaspetilor sunt plecati la echipele nationale, ne asteptam totusi ca liderul din Franta, Marseille, sa nu piarda deplasarea de astazi cu Espanyol, una dintre cele mai iesite din forma echipe din Spania.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!