Pariul zilei – 14.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 December, 2015. Postat in Pariul Zilei

Viitorul vs Steaua Bucuresti (14.12.2015) – ora 20:30
pariul zilei2Viitorul Constanta si Steaua Bucuresti vor inchide cea de-a 22-a etapa din Romania Liga 1, meciul fiind programat diseara de la ora 20:30. Se anunta un duel pe cinste, destul de echilibrat si nimic nu este exclus. Cota pentru pariul zilei este de 1.60 la ora actuala.
Viitorul Constanta Steaua Bucuresti
Viitorul Constanta se prezinta la aceasta partida dupa patru etape fara infrangere in Liga 1. Echipa are 40 de puncte in dreptul ei, plus un golaveraj impresionant de 42-21, avand de departe cel mai bun atac din tara. Trupa lui Hagi e pe doi in momentul de fata, iar o victorie diseara ar apropia-o la numai doua lungimi de liderul Astra Giurgiu. De cealalta parte, Steaua Bucuresti a reusit o victorie importanta etapa trecuta, 2-0 vs CS U Craiova, la primul meci de la revenirea lui Reghecampf pe banca tehnica. Ros-albastrii sunt doar pe locul cinci in acest moment, cu 34 de puncte si cu un golaveraj de 27-20, neavand emotii in ceea ce priveste prinderea unui loc de play-off.
Pariuri Viitorul vs Steaua Bucuresti
Info pariuri sportive: 1X @  1.60

  • Steaua n-a aratat tocmai bine in acest sezon, iar cu un nou antrenor lucrurile par sa se schimbe usor-usor. Totusi Viitorul a impresionat in campania curenta si nu ne asteptam sa piarda diseara pe propriul teren.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,