Pariul zilei – 15.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 15 January, 2015. Postat in Pariul Zilei

Suedia vs Coasta de Fildes (15.01.2015) – ora 19:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 15 Ianuarie, vine de la o partida amicala care le va pune fata in fata pe Suedia si Coasta de Fildes incepand cu ora 19:30, ora Romaniei. Cota aleasa de noi pentru astazi este de 1.80 in momentul de fata, fiind una tentanta la prima vedere.
Suedia Coasta de Fildes
Suedia a pierdut ultimul meci jucat, in Noiembrie 2014, scor 0-1 in deplasarea amicala cu Franta, asta dupa ce nordicii bifasera cinci partide fara esec. Partida va avea loc pe teren neutru, iar Suedia nu s-a impus in afara granitelor din Ianuarie 2014, de la victoria cu Islanda, scor 2-0 intr-un meci amical de asemenea. La pariuri nordicii sunt outsideri, cu o cota de 4.75 la Sportingbet. Coasta de Fildes este una dintre cele mai solide formatii ale continentului african, cu jucatori de top de la marile echipe ale Europei. Ivorienii au disputat deja un amical in acest debut de an, trecand de Nigeria intr-un meci amical cu scorul de 1-0. Toure si compania sunt vazuti cu prima sansa la pariuri, cota invartindu-se undeva in jur de 1.50 pentru 2 solist.
Pariuri Suedia vs Coasta de Fildes
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.80

  • Desi suedezii nu vor avea intregul efectiv la dispozitie, cu jucatorii de baza, ne asteptam la un meci destul de deschis, fiind unul de pregatire, cu goluri si de-o parte si de cealalta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!