Pariul zilei – 15.02.2019

Bilet realizat de bonus in 15 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Viitorul Constanta – Poli Iasi

Prima partida din aceasta etapa de Liga I este un duel care poate fi profitabil pentru pariori deoarece in confrutnarea dintre Viitorul Constanta si Poli Iasi trupa lui Gheorghe Hagi este favorita la victorie si va vom oferi mai multe argumente pentru un succes al constantenilor.

In primul rand trebuie sa specificam faptul ca Poli Iasi nu este o echipa care sa exceleze in partidele din deplasare, gruparea ieseana a suferit 6 infranger in cele 11 deplasari din Liga I, iar in cea mai recenta partida disputata pe teren strain jucatorii antrenati de Flavius Stoican au pierdut cu 3-0 impotriva celor de la Dinamo Bucuresti. In acest moment Poli Iasi se afla pe locul 8 si inca mai poate spera la o calificare in Play-off daca vor reusi sa reduca diferenta in aceste ultime etape ale sezonului normal.

Nici Viitorul Constanta nu a inceput foarte bine anul 2019, in precedentele doua etape formatia de la malul marii nu a marcat nici un gol, dar Gheorghe Hagi are in componenta lotului cativa tineri talentati care ne pot surprinde oricand cu un meci reusit. Trebuie sa mai amintim faptul ca Viitorul ca reusit sa o elimine pe Poli Iasi din Cupa Romaniei, si tot gruparea constanteana s-a impus in precedentele 6 confruntari directe, deci pentru o cota 1.90 va invitam sa mizati pe inca un succes obtinut de Viitorul.