Pariul zilei – 15.03.2015

Bilet realizat de Pariuri in 15 March, 2015. Postat in Pariul Zilei

FC Porto vs Arouca (15.03.2015) – ora 21:30
pariul zilei2FC Porto si Arouca vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:15 in cea de-a 25-a etapa din Portugalia Primeira Liga. Am ales pariul zilei de la aceasta confruntare, iar cota noastra pentru astazi este de 1.60 in momentul de fata.
FC Porto Arouca
FC Porto este cea mai in forma echipa din Primeira Liga la ora actuala si nu-si permite pasi gresiti daca vrea sa ramana cu sanse in lupta pentru titlu. Gazdele vin dupa cinci victorii la rand, iar in momentul de fata au 58 de puncte si un golaveraj de 56-10, cu cea mai solida defensiva din campionat. Sapte puncte au gazdele in minus fata de Benfica, echipa care a jucat deja in aceasta runda.

 

De partea cealalta, Arouca se afla la polul opus al clasamentului, luptand pentru a evita retrogradarea. Echipa se prezinta dupa cinci etape modeste in care a obtinut cinci puncte, iesind insa din zona retrogradarii. Oaspetii au 20 de puncte si un golaveraj de 17-38, la un singur punct peste prima pozitie retrogradabila. Arouca are cel mai slab atac din Primeira Liga dupa 24 de etape scurse.
Pariuri FC Porto vs Arouca
Info pariuri sportive: Porto -2.0 HA @ 1.60

  • Desi cota nu este una atronomica, este totusi una acceptabila si merita incercata. Mizam pe o victorie categorica a gazdelor, iar in cazul unui succes la doua goluri, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!