Pariul zilei – 15.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 14 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Manchester City vs Dinamo Kiev (15.03.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Cota pentru pariul zilei de martea aceasta este de 1.55 si vine din UEFA Champions League, acolo unde Manchester City si Dinamo Kiev vor fi adversare de la ora 21:45. Englezii sunt cu un pas in sferturi, dupa ce s-au impus cu 3-1 in meciul tur.
Man CityDinamo Kiev
Manchester City vine dupa o remiza dezamagitoare contra lui Norwich City, 0-0 in deplasare, iesind in mare parte din lupta pentru titlu. Plus de asta, fosta campioana a Angliei a pierdut patru din ultimele opt meciuri oficiale din toate competitiile. Man City a bifat trei succese si doua esecuri in ultimele cinci meciuri acasa, toate incheiate cu minim trei goluri pe meci.Dinamo Kiev a sustinut patru meciuri oficiale in 2016, incepand destul de greu, cu un esec si un egal, insa echipa da semne de revenire dupa ultimele doua succese. Dinamo Kiev a pierdut cu 1-3 in meciul tur disputat acasa, iar in momentul de fata sansele la calificare sunt minime, avand nevoie de un succes la trei goluri diferenta sau de victorii de genul 4-2, 5-3, etc.
Pariuri Manchester City vs Dinamo Kiev
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.55

  • Manchester City este cu un pas in sfeturile UCL, iar in meciul de marti seara ne asteptam la un nou succes din partea Cetatenilor, mai ales ca joaca acasa de aceasta data.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,