Pariul zilei – 15.04.2019

Bilet realizat de bonus in 14 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Liverpool – Chelsea

Cel mai tare meci al etapei din Premier League va avea loc pe Anfield, acolo unde Liverpool va primi vizita celor de la Chelsea Londra intr-o partida care se anunta foarte complicata pentru gazde. Va amintim ca Liverpool a evoluat in urma cu 5 zile in sferturile UEFA Champions League si a reusit sa se impuna impotriva celor de la FC Porto cu scorul de 2-0.

Aceasta victorie a crescut increderea si sansele de calificare pentru echipa lui Jurgen Klopp, dar in acelasi timp a avut si un efect negativ pentru conditia fizica a jucatorilor, care vor trebuie sa se deplaseze peste 3 zile pentru returul cu FC Porto. Acest program incarcat il va forta pe managerul celor de la Liverpool sa mai odihneasca cativa dintre cei mai importanti fotbalisti ai liderului din Premier League si este posibil ca in confruntarea cu Chelsea sa vedem si cateva nume care nu au jucat foarte multe meciuri in acest sezon.

De partea cealalta si Chelsea are un program incarcat datorita partidei cu Slavia Praga din Europa League, insa adversara londonezilor este mult mai facila si isi pot permite sa joace astazi cu cea mai buna formula. Asadar, trebuie sa ne asteptam la un meci foarte spectaculos in care varianta de sansa dubla X2 cotota cu 2.20 poate fi un pronostic atractiv avand in vedere situatia celor de la Liverpool.