Pariul zilei – 15.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 15 June, 2017. Postat in Pariul Zilei

Cadiz vs Tenerife (15.06.2017) – ora 22:00
pariul zilei2Cadiz si Tenerife se intalnesc diseara de la ora 22:00 in play-off-ul de promovare in Primera Division. Cele doua tabere joaca mansa tur a semifinalelor, iar cotele sunt foarte echilibrate, usor de partea gazdelor.
Cadiz
Tenerife
Cadiz a facut un sezon destul de bun, insa n-a impresionat in ultimele saptamani si nu traverseaza o perioada prea buna. Drept dovada, in ultimele 12 meciuri oficiale echipa a castigat doar de doua ori, bifand alte opt remize si doua infrangeri. Sapte din acele remize au fost cu goluri, asa ca nu este exclus un nou GG diseara.Tenerife a terminat deasupra lui Cadiz in sezonul regulat, iar in meciurile directe a avut castig de cauza. In turul de acasa a scos o remiza, 1-1, ca mai apoi sa castige returul din deplasare, scor 1-0. Tenerife este printre cele mai solide echipe din Segunda in deplasare, pierzand doar o data in ultimele 12 meciuri pe teren strain.
Pariuri – Cadiz vs Tenerife
Info pariuri sportive X2 @ 1.55

  • Tenerife a parut pe tot parcursul sezonului echipa ceva mai puternica, iar diseara ne asteptam sa nu piarda aceasta deplasare, mai ales ca si cota este una de luat in seama.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: