Pariul zilei – 15.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Leverkusen vs Hoffenheim (15.08.2015) – ora 16:30
pariul zilei2Am ales o cota de 1.50 pentru Pariul Zilei din aceasta sambata, meciul venind din Germania Bundesliga. Mai exact, Leverkusen si Hoffenheim vor fi puse fata in fata de la ora 16:30, ora Romaniei, iar gazdele au clar prima sansa.
LeverkusenHoffenheim
Bayer Leverkusen a terminat pe pozitia a patra in stagiunea trecuta, reusind intr-un final sa prinda ultimul loc de Champions League, pregatindu-se acum pentru play-off. Raportandu-ne la meciurile amicale, echipa n-a avut o vara tocmai de laudat, insa a inceput bine meciurile oficiale, 3-0 in Cupa Germaniei pe terenul lui Lotte, echipa din ligile inferioare, mult mai slaba la toate capitolele in momentul de fata.De partea cealalta a baricadei se afla Hoffenheim, una dintre echipele foarte incomode ale campionatului german, greu de depasit. Hoffe a pierdut insa vara aceasta cel mai bun jucator din lot, Firmino, vandut la Liverpool pentru aproximativ 40 de milioane de euro. Sezonul trecut Hoffenheim a pierdut ambele jocuri cu Bayer, 0-1 acasa si 0-2 aici.
Pariuri Leverkusen vs Hoffenheim 
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.50

  • Cota nu este una astronomica, mai mica decat de obicei pentru Pariul Zilei, cum am spus, insa mizam pe victoria lui Bayer, superioara la majoritatea capitolelor, plus ca are avantajul ca joaca in fata propriilor suporteri.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: