Pariul zilei – 15.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 15 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Bucuresti vs Voluntari (15.08.2016) – ora 21:00
pariul zilei2Speram sa incepem saptamana foarte bine, iar pariul zilei vine chiar din Romania Liga 1, cota de 1.50 nefiind una astronomica, dar acceptabila. Pariul vine de la meciul dintre Dinamo si FC Voluntari, meciul urmand sa incheie etapa a patra.
Dinamo
Voluntari
Dinamovistii au inceput foarte bine noua stagiune, iar dupa patru meciuri oficiale sunt neinvinsi. Mai exact, au trecut saptaman trecuta in Cupa Ligii chiar de FC Voluntari, scor 2-1, iar in campionat au bifat doua succese si un egal. Dinamo i-a invins pe ilfovenii anul trecut acasa cu scorul de 3-0, pe 13 August, adica aproximativ acum fix un an de zile.FC Voluntari a jucat barajul de retrogradare in stagiunea trecuta, ramand in Liga 1 dupa dubla favorabila cu UTA Arad. Oaspetii spera sa evite acest lucru in campania curenta si au inceput foarte bine, cu sase puncte in dreptul lor, din noua posibile. Plus de asta, ilfovenii au marcat de opt ori in ultimele doua etape, avand astfel cel mai bun atac din Liga 1.
Pariuri – Dinamo Bucuresti vs Voluntari
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.50

  • Dinamo si-a confirmat superioritatea fata de FC Voluntari si saptamana trecuta, castigand cu 2-1 in Cupa Ligii, ajungand astfel la trei victorii in trei meciuri contra ilfovenilor.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,