Pariul zilei – 15.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 15 September, 2016. Postat in Pariul Zilei

Mainz vs Saint Etienne (15.09.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Mainz si Saint Etienne se intalnesc intr-unul dintre cele mai interesante meciuri programate astazi in UEFA Europa League. Pariul zilei vine de la acest meci, cota fiind de 2.04 in oferta Unibet, practic cea mai mare cota de pe piata.
Mainz
Saint Etienne
Mainz n-a inceput prea bine noua stagiune. Nemtii au avut emotii in primul tur din Cupa Germaniei, calificandu-se intr-un final mai departe, dupa care au urmat doua etape in Bundesliga din care au scos un singur punct. Mainz vine aici dupa remiza cu Hoffenheim 4-4, asta dupa ce conducea cu 4-1 pe tabela de marcaj la pauza meciului.De cealalta parte, Saint Etienne ramane o echipa solida si cu pretentii din Franta Ligue 1. Alb-verzii vin dupa cinci meciuri la rand fara infrangere, cu doua victorii si trei rezultate de egalitate. In vara anului 2015 am avut parte de un amical intre cele doua echipe, incheiat 1-1 in Franta.
Pariuri – Mainz vs Saint Etienne
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 2.04

  • Mainz are un atac destul de puternic, insa totodata are si mari probleme in defensiva, dupa cum spuneam. Merita incercata cota oferita de Unibet pentru ambele marcheaza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,