Pariul zilei – 15.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 December, 2015. Postat in Pariul Zilei

U. Madeira vs Benfica (15.12.2015) – ora 23:00
pariul zilei2U. Madeira si Benfica vor fi puse fata in fata marti seara de la ora 23:00, ora Romaniei, intr-un meci restant care ar fi trebuit sa se dispute in cea de-a saptea etapa a campionatului. De aici am ales si noi pariul zilei, la o cota mai mult decat atractiva.
U. Madeira Benfica
U. Madeira este printre cele mai slabe formatii ale campionatului portughez, dovada ca lupta sa evite retrogradarea in aceasta stagiune. Echipa gazda se afla pe locul 16, primul de deasupra zonei rosii, cu numai zece puncte si un golaveraj de 7-18. Madeira e la trei puncte de primul loc retrogradabil, avand totodata si unul dintre cele mai slabe atacuri din campionat. Benfica in schimb este cea mai in forma echipa din Portugalia alaturi de Sporting, cele doua fiind singurele cu cinci victorii in ultimele cinci etape. Oaspetii acestui joc sunt insa pe locul trei, cu 27 de puncte si cel mai bun golaveraj din tara, 31-9. O victorie aici ar face ca Benfica s-o egaleze pe Porto (locul 2) si sa se apropie la cinci puncte de liderul Sporting.
Pariuri U. Madeira vs Benfica
Info pariuri sportive: 2/2@  2.00

  • Benfica este pe care mari si tocmai de aceea ne-am permis sa riscam ceva mai mult la acest meci, plus ca Madeira este intr-o forma ce lasa de dorit la ora actuala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,