Pariul zilei – 15.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 14 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Cambuur vs Ajax (15.12.2016) – ora 19:30
pariul zilei2Cambuur, echipa de liga secunda in Olanda, va primi vizita lui Ajax Amsterdam joi seara de la ora 19:30 in optimile de finala ale Cupei Olandei. Oaspetii sunt mari favoriti, iar noi am ales o cota de 1.50 pentru pariul zilei.
Cambuur
Ajax
Dupa cum spuneam, Cambuur evolueaza in Eerste Divisie, a doua liga de fotbal din Olanda. Echipa are un atac impresionant, marcand de 11 ori in ultimele patru meciuri. Cambuur porneste insa clar cu sansa a doua aici, cota pentru un eventual succes fiind intre 7.50 si 9.00 in general. Cambuur a pierdut ultimele patru meciuri acasa contra lui Ajax. Lancierii s-au cam chinuit in Aprilie, in ultima deplasare aici, castigand cu 1-0. In orice caz, cupa ramane un obiectiv de baza pentru Ajax, asa ca ne asteptam ca oaspetii sa dea totul pentru a castiga. Desi are un atac redutabil, trupa din Amsterdam a marcat doar cinci goluri in ultimele cinci meciuri oficiale in toate competitiile.
Pariuri – Cambuur vs Ajax
Info pariuri sportive  Peste 2,5 goluri @ 1.50 

  • Am ales un pariu bun dupa parerea noastra si probabil e greu de gasit un argument impotriva acestuia. Cota nu este una astronomica, insa este destul de atractiva si merita incercata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,