Pariul zilei – 16.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 16 January, 2015. Postat in Pariul Zilei

Club Brugge vs Mechelen (16.01.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Club Brugge si Mechelen vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:30, in primul meci din cea de-a 22-a etapa a campionatului belgian. Gazdele pornesc clar cu prima sansa, iar cota pronosticului ales de noi pentru diseara este de 1.55.
Club Brugge Mechelen
Club Brugge pare sa fie in actuala stagiune de Jupiler League principala favorita la castigarea titlului. Echipa conduce ostilitatilein campionat, avand 44 de puncte si un golaveraj de 54-21, de departe cel mai bun la ora actuala, fiind singura cu o medie de peste doua goluri marcate pe meci. Club Brugge are in momentul de fata 44 de puncte peste Anderlecht, echipa de pe doi. De partea cealalta a baricadei se afla o formatie de mijlocul clasamentului, Mechelen, echipa fara pretentii prea mari, mai ales de la o astfel de deplasare. Oaspetii sunt pe pozitia a 11-a in acest moment, la cinci puncte peste zona rosie a clasamentului, neavand emotii prea mari in acest sens. Problema principala ramane atacul, doar trei echipe stand mai slab.
Pariuri Club Brugge vs Mechelen
Info pariuri sportive: Brugge -1.0 HA @ 1.55

  • Cota nu este la fel de atractiva precum cele din ultimele zile, insa merita incercata, avand in vedere ca Brugge este fara doar si poate echipa mai buna la ora actuala, avand toate argumentele de partea ei.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!