Pariul zilei – 16.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 February, 2016. Postat in Pariul Zilei

Fenerbahce vs Lokomotiv Moscova (16.02.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi vine de la singurul meci de Europa League programat in ziua de marti. Mai exact, Fenerbahce si Lok. Moscova vor fi adversare de la ora 19:00, iar cota aleasa de noi este 1.67 in acest moment.
FenerbahceLok. Moscova
Fenerbahce a pierdut doar unul din precedentele 28 de partide in toate competitiile, fiind intr-o forma buna la ora actuala. Turcii arata foarte bine pe propria arena, acolo unde in precedentele 15 partide oficiale au inregistrat 11 victorii si patru rezultate de egalitate. Cu siguranta Fener va forta victoria aici pentru a-si face viata mai usoara in retur.De cealalta parte a baricadei se afla Lokomotiv Moscova, echipa cu pretentii din Rusia, dar care vine dupa pauza de iarna direct la acest meci. Astfel, lipsa meciurilor oficiale din ultima perioada ar putea fi un dezavantaj mare pentru oaspeti. O victorie, doua egaluri si un esec au inregistrat rusii in perioada de pregatire, intalnind echipe modeste in meciurile amicale.
Pariuri Fenerbahce vs Lokomotiv Moscova
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.67

  • Fenerbahce se afla intr-o forma destul de buna dupa cum spuneam, in special pe teren propriu. Lok. Moscova are dezavantajul lipsei meciurilor in picioare, venind dupa pauza de iarna.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,