Pariul zilei – 16.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 15 April, 2017. Postat in Pariul Zilei

Dinamo – Viitorul (16.04.2017) – ora 20:30
pariul zilei2Dinamo Bucuresti si Viitorul Constanta vor fi puse fata in fata duminica aceasta incepand cu ora 20:30. De la acest duel am ales si noi pariul zilei, iar cota care ne-a atras atentia este de 1.88 in oferta celor de la Unibet, insa va creste probabil putin.
Dinamo
Viitorul
Dinamo vine dupa doua succese la rand in play-off, urcand astfel pe locul trei. Echipa din Stefan cel Mare este la sapte puncte de lider si la cinci de locul secund care duce tot in Liga Campionilor. O victorie duminica le-ar da o sansa buna gazdelor in cursa pentru Top 2, insa nu va fi deloc usor, realistic vorbind. Viitorul Constanta a castigat un singur punct in precedentele doua etape, astfel ca a picat de pe pozitia fruntasa. Elevii lui Gica Hagi sunt pe locul doi cu 34 de puncte si un golaveraj de 5-3, la doua lungimi de liderul FCSB. Oaspetii au inregistrat cinci victorii si un egal in cele sase deplasari oficiale cu Dinamo pana acum.
Pariuri – Dinamo – Viitorul
Info pariuri sportive  GG @ 1.88

  • Sase din ultimele sapte confruntari directe ne-au oferit goluri in ambele porti. Ambele tabere doresc victoria duminica seara, asa ca ne asteptam la un nou duel generos in goluri intre Dinamo si Viitorul.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!