Pariul zilei – 16.04.2019

Bilet realizat de bonus in 15 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Juventus Torino – Ajax Amsterdam

Returul dintre Juventus Torino si Ajax Amsterdam ar trebui sa aiba un final previzibil, campioana Italiei are mai multe avantaje pe care le vom expune in continuarea acestui articol pentru a va convinge sa mizati pe succesul torinezilor. In primul rand trebuie sa avem in vedere faptul ca Juventus a pierdut o singura partida pe teren propriu in acest sezon, iar in precedentele 5 meciuri disputate pe noul stadion din Torino cei de la Juventus au obtinut 5 victorii cu 13 goluri marcate si doar 2 primite.

Aceste rezultate au fost obtinute in conditiile in care Juventus are deja un avantaj seminficativ in campionatul italian si nu mai evolueaza cu aceasi motivatie pe finalul acestui sezon, astfel s-a intamplat si in ultima etapa in care gruparea din Torino a fost invinsa cu 2-1 in deplasarea de la Spal. Concentratia si eforturile campioanei Italiei se indreapta acum spre UEFA Champions League, competitia pe care clubul torinez spera sa o castige in acest sezon.

Spre deosebire de Ajax care reprezinta o aparitie surprinzatoare in faza sferturilor, cei de la Juventus au in componenta lotului fotbalisti foarte valorosi care pot face diferenta in duelul de astazi. Asadar, un succes al italienilor va aduce cota 1.70 iar pentru Juventus va reprezenta un pas mai aproape de cel mai ravnit trofeu al cluburilor europene.