Pariul zilei – 16.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Ucraina vs Irlanda de NordΒ (16.06.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Dupa ce ieri am prins cota de 2.14 pe pariul zilei, astazi jucam o cota ceva mai mica, de 1.62. Ucraina si Irlanda de Nord se vor intalni in partida aleasa de noi, in cadrul etapei cu numarul doi din faza grupelor EURO 2016.
Ucraina
Irlanda de Nord
Ucraina nu a aratat deloc rau in prima runda contra Germaniei, insa diferentele s-au vazut intr-un final pe tabela, pierzand cu 0-2. La ora actuala echipa este ultima in Grupa C, insa o victorie astazi i-ar asigura in mare masura locul trei. Apoi Ucraina va trebui sa scoata un rezultat favorabil cu Polonia in ultima runda pentru a-si asigura prezenta in optimi. Irlanda de Nord vine dupa esecul contra Poloniei din prima runda, scor 0-1, fiind pe pozitia a treia momentan in Grupa C. Nord-irlandezii nu prea au cum sa emita pretentii foarte mari intr-o grupa de acest gen, asa ca nu este exclus chiar sa termine cu zero puncte. Totusi echipa a impresionat in preliminarii, castigand grupa din care facea parte si Romania.
Pariuri – Ucraina vs Irlanda de Nord
Info pariuri sportive 1Β @ 1.62

  • Ucrainienii par superiori la mai toate capitolele in acest moment, asa ca ne asteptam sa-i vedem castigand, mai ales ca este un meci decisiv pentru ei.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,