Pariul zilei – 16.06.2019

Bilet realizat de bonus in 16 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Paraguay – Qatar

Una dintre cele mai inedite prezente de la Copa America este nationala din Qatar, o formatie care a castigat ultima editie a Cupei Asiei a fost invitata la acest turneu pentru a se pregati pentru Campionatul Mondial din 2022 unde va fi tara gazda. In prima partida de la Copa America Qatar va evolua impotriva selectionatei din Paraguay, o formatie care este favorita la victorie deoarece are cateva avantaje foarte importante.

In primul rand trebuie sa amintim de adaptabilitatea la fusul orar din Brazilia, pentru fotbalistii din Qatar va fi dificil sa isi schimbe intr-o perioada atat de scurta programul deoarece toti membrii lotului evolueaza la cluburi din campionatul intern. In tabara cealalta exista doar 4 jucatori care nu evolueaza pe pamant american, ceilalti jucatori fiind convocati de la diverse cluburi din Amrerica Centrala sau de Sud.

Probabil ca cel mai important nume din echipa sud-americanilor este Miguel Almiron, mijlocasul celor de la Newcastle United poate avea o contributie decisiva in aceasta partida si sa aduca prima victorie de la acest turneu final. Paraguay a mai casitgat de doua ori Copa America si chiar daca la aceasta editie nu se afla printre favorite noi va recomandam sa mizati pe succesul acestora in meciul cu Qatar, acest pronostic este cotat cu 1.75 si are sanse foarte mari sa fie castigator.