Pariul zilei – 16.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 15 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Inverness vs Astra Giurgiu (16.07.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de joi, 16 Iulie 2015, vine din Europa League, acolo unde Inverness o va gazdui pe Astra Giurgiu. Cota pariului asupra caruia ne-am indreptat atentia are o cota atractiva de 1.70 in oferta Sportingbet, fiind una dintre cele mai buna cote de pe piata.
InvernessAstra Giurgiu 
Inverness vine dupa o perioada de pregatire destul de buna, trecandu-si in cont doua victorii si un rezultat de egalitate in cele trei jocuri amicale pe care le-a sustinut. Scotienii au un bilant bun in meciurile jucate acasa, raportandu-ne la rezultatele din sezonul trecut, castigand ultimele trei partide pe teren propriu, iar atacul pare sa fie punctul forte al echipei.De cealalta parte, Astra Giurgiu si-a trecut in cont o victorie notabila in perioada de pregatire, scor 3-0 cu Maribor, neavand timp de prea multe meciuri amicale, dat fiind faptul ca Liga 1 a inceput mult mai devreme anul acesta. Giurgiuvenii au inceput cu stangul noua stagiune in Liga 1, remizand in prima etapa, scor 2-2 acasa cu cei de la Concordia Chiajna.
Pariuri Inverness vs Astra Giurgiu 
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.70

  • Mizam pe un meci strans si echilibrat joi seara in Scotia. Probabil nici una dintre echipe nu va risca prea mult, astfel ca merita incercat un under 2,5 dupa parerea noastra.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!