Pariul zilei – 16.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Motherwell vs Rangers (16.07.2016) – ora 17:00
pariul zilei2Pentru ziua de astazi, 16 Iulie 2016, am pregatit o cota de 1.60 pentru pariul zilei. Ne-am orientat catre Scotia Betfred Cup, acolo unde Motherwell si Rangers vor fi adversare de la ora 17:00 in cadrul Grupei F.
Motherwell
Rangers
Motherwell nu trebuie neglijata, desi porneste cu sansa a doua la agentiile de pariuri. Echipa a avut o vara activa cu cinci meciuri de pregatire pana acum, insa fara sa rupa gura targului. Motherwell a inregistrat doua victorii si trei infrangeri, cu precizarea ca patru din cele cinci amicale au fost meciuri in care s-a marcat in ambele porti, ceea ce ne asteptam si astazi.De partea cealalta a baricadei se afla Rangers, echipa care vine dupa victoria cu  Charleston de saptamana trecuta, scor 2-1 intr-un meci de pregatire. Rangers a revenit dupa patru ani in prima liga scotiana, iar meciul cu Motherwell pare sa fie un test important inaintea campionatului. Rangers e vazuta usor cu prima sansa in momentul de fata de agentiile de pariuri.
Pariuri – Motherwell vs Rangers
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.60

  • Mizam pe un meci spectaculos astazi in Betfred Cup intre Motherwell si Rangers, doua dintre echipele importante ale fotbalului scotian. Cota este destul de atractiva in conditiile date si nu merita ratata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!