Pariul zilei – 16.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 15 September, 2017. Postat in Pariul Zilei

Bayern Munchen vs FC Koln (16.09.2017) – ora 16:30
pariul zilei2Bayern Munchen o va gazdui sambata dupa-amiaza de la ora 16:30 pe Mainz in cadrul etapei cu numarul patru din Bundesliga. Se anunta un meci interesant, iar pariul zilei de sambata are o cota de 1.50 in acest moment.
Bayern MunchenMainz
Bayern Munchen a inceput campionatul cu doua victorii in primele doua etape, insa a calcat stramb runda trecuta pe terenul lui Hoffenheim, cand a pierdut 0-2. Campionii sunt pe locul sase inaintea acestei etape, cu sase puncte si un golaveraj de 5-3. In orice caz, doar un punct ii desparte de liderul Dortmund.Mainz a avut un parcurs in oglinda comparativ cu Bayern in primele trei etape. Oaspetii au debutat cu doua esecuri in primele doua jocuri de Bundesliga, spargand gheata weekendul trecut pe teren propriu cu Leverkusen, unde s-au impus cu 3-1. Mainz a pierdut o singura data in ultimele trei deplasari aici.
Pariuri – Bayern Munchen vs FC Koln
Info pariuri sportive FC Koln +3.0 HA @ 1.50

  • Bayern nu este la cel mai inalt nivel posibil la ora actuala, in timp ce Mainz i-a creat probleme si in ultimii ani. Speram ca oaspetii sa nu piarda la trei sau mai multe goluri diferenta. Primim banii inapoi daca echipa vizitatoare pierde la exact trei goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!