Pariul zilei – 16.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 15 October, 2015. Postat in Pariul Zilei

Mainz vs Dortmund (16.10.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Cea de-a noua etapa din Germania Bundesliga va fi deschisa vineri seara de la ora 21:30, ora Romaniei, atunci cand Mainz si Dortmund vor fi puse fata in fata. Cota de azi pentru Pariul Zilei este de 1.50, ceva mai mica decat in precedentele zile.
MainzDortmund
Mainz ramane o formatie solida si capabile de rezultate marete. Echipa a inregistrat patru victorii si patru infrangeri, mergand pe idee de totul sau nimic se pare. La ora actuala gazdele se afla pe pozitia a opta, cu 12 puncte si un golaveraj pozitiv de 12-11. Mainz se afla la doar doua puncte de locurile de Champions League si Europa League.Dortmund a inceput in forta aceasta stagiune, cu 11 victorii in primele 11 meciuri oficiale, cinci dintre ele fiind in Bundesliga. A urmat apoi scaderea de forma, dovada ca Reus si ai lui vin dupa trei etape la rand fara victorie, cu doua remize si un esec. Oaspetii sunt pe doi in Germania, cu 17 puncte la 24 de lungimi de liderul Bayern.
Pariuri Mainz vs Dortmund
Info pariuri sportive: 2 @  1.50

  • Desi au aratat o oarecare scadere de forma in ultimele etape, cum am spus, Dortmund ramane insa echipa superioara in acest duel si mizam pe victoria acestora, desi nu este tocmai cel mai sigur pariu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,