Pariul zilei – 17.02.2019

Bilet realizat de bonus in 17 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Inter Milano – Sampdoria

Campionatul italian poate oferi astăzi pariorilor o cota foarte avantajoasa pe care puteti obtine din confruntarea dintre Inter Milano si Sampdoria, un meci care va incepe de la ora 19:00 si va fi analizat in acest articol. Prima sansa la victorie o au gazdele de la Inter Milano, o formatie care se lupta pentru un loc in UEFA Champions League si care in acest moment ocupa pozitia a treia din Serie A. Organizarea defensiva reprezinta punctul forte al milanezilor, iar in ultimele doua partide jucatorii pregatiti de Luciano Spalletti s-au impus fara sa primeasca nici un gol.

Adversara de astazi a milanezilor trece printr-o perioada nefasta, ultimele doua meciuri s-au terminat cu infrangerea genovezilor care s-au indepartat de locurile ce permit participarea in cupele europene. Sampdoria a obtinut doar trei victorii in deplasarile din Serie A si este putin probabil ca trupa oaspetilor sa reuseasca o surpriza in aceasta confruntare.

Este posibil ca cel mai important fotbalist al gazdelor, Mauro Icardi, sa lipseasca in acest meci, dar chiar si in aceste conditii lotul milanezilor este suficient de valoros pentru a suplini absenta capitanului si sa se impuna fara probleme. Agentiile de pariuri acorda cota 1.60 pentru victoria Interului si noi va sugeram sa mizati pe acest pronostic deoarece diferentele dintre cele doua echipe sunt evidente.