Pariul zilei – 17.03.2019

Bilet realizat de bonus in 17 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Genoa – Juventus Torino

Campioana ultimelor sezoane din Serie A se apropie de inca un titlu in aceasta editie de campionat in care Juventus Torino inca nu a suferit nici o infrangere si sunt putine sanse sa inregistreze un esec in deplasarea de la Genoa. Moralul fotbalsitilor torinezi este fantastic dupa calificarea in sferturile UEFA Champions League, o calificare obtinua cu emotii dupa ce Juventus a pierdut prima mansa cu Atletico Madrid. In acest moment trupa antrenata de Massimiliano Allegri are 4 victorii consecutive in care a reusit sa marcheze 10 goluri, iar cel mai periculos jucator al torinezilor este Cristiano Ronaldo, omul meciului si autor a 3 goluri extrem de importanta in partida cu Atletico.

Fotbalistul portughez a marcat si in partida din tur in care Genoa si Juventus au terminat la egalitate cu scorul de 1-1, iar pentru apararea genoveza va fi foarte dificil sa blocheze toate atacurile initiate de campioana Italiei.
In precedentele 3 etape Genoa nu a marcat nici un gol si sunt putine sanse sa marcheze impotriva celei mai organizate aparari din Serie A, Juventus a incasat doar 17 goluri in cele 27 de etape disputate. Luand in considereare toate aceste aspecte o victorie a torinezilor cotata cu 1.50 reprezinta sugestia noastra pentru pariori deoarece Juventus ar trebui sa se impuna fara probleme daca va evolua cu cei mai importanti fotbalisti din lot.