Pariul zilei – 17.04.2015

Bilet realizat de Pariuri in 17 April, 2015. Postat in Pariul Zilei

CFR Cluj vs ASA Tg. Mures (17.04.2015) – ora 17:00
pariul zilei2Atractia serii de astazi in Liga 1 vine de la Cluj, acolo unde CFR Cluj si ASA Tg. Mures vor fi puse fata in fata in cadrul etapei a 27-a din Liga 1. De aici am ales si noi pariul zilei, cota de 1.67 fiind una atractiva la prima vedere, insa pariul este putin riscant.
CFR Cluj ASA Tg. Mures
CFR Cluj si-a ratat toate obiectivele in acest sezon, mai ales ca in campionatul intern a primit o penalizare de 24 de puncte din partea federatiei, fiind penultima in clasament la ora actuala, cu 18 puncte si cu un golaveraj de 30-19, la zece puncte de zona salvatoare. Ardelenii ar fi fost in mod normal pe locul cinci daca nu primeau penalizarea respectiva. La polul opus, ASA Targu Mures se afla diametral opus in clasament, fiind a doua clasata, iar muresenii viseaza la titlul de campioni. Echipa oaspete este pe cai mari, venind dupa cinci victorii la rand. Cu 55 de puncte si un golaveraj de 37-15, Tg. Mures nu prea mai poate pierde locul secund, insa are doua puncte in spatele liderului Steaua si viseaza frumos.
Pariuri –  CFR Cluj vs ASA Tg. Mures
Info pariuri sportive 2 solist @ 1.67

  • La prima vedere pare un pariu riscant, CFR Cluj fiind in continuare o echipa capabila. Ardelenii nu prea mai au pentru ce sa lupte, sansele de salvare fiind minime dupa penalizarea de 24 de puncte.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!