Pariul zilei – 17.04.2019

Bilet realizat de bonus in 17 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

FC Porto – Liverpool

Dupa ce in tur s-a impus pe Anfield cu scorul de 2-0 este putin probabil ca Liverpool sa mai piarda calificarea in semifinalele Champions League, insa mansa secunda cu FC Porto poate aduce pariorilor un pronostic avantajos. Cele doua echipe sunt implicate in lupta pentru titlu in campionatul intern si au reusit sa castige etapa din week-end fara sa primeasca nici un gol, insa pentru FC Porto va fi dificil sa obtina o victorie la mai multe de doua goluri diferenta deoarece Liverpool este foarte organizata in defensiva.

In precedentele 5 partide cormoranii au incasat doar 3 goluri si au marcat de 11 ori, dar daca avem in vedere faptul ca Jurgen Klopp a promovat tot timpul o strategie ofensiva nu ar trebui sa ne asteptam ca Liverpool sa astepte in defensiva finalul meciului. Echipa engleza a ajuns la 7 victorii consecutive si moralul fotbalistilor este foarte ridicat, deci oaspetii de astazi au caracteristicile necesare pentru a obtine un nou succes.

FC Porto si-a demonstrat slabiciunile si la inceputul lunii martie atunci cand au pierdut impotriva marei rivale Benfica Lisabona cu scorul 2-1 intr-o partida disputata pe teren propriu. Asadar, meciul de astazi se poate termina cu inca o victorie a englezilor care este cotata cu 2.10 si le poate confirma participarea in urmatoarea faza a competitiei.