Pariul zilei – 17.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 May, 2016. Postat in Pariul Zilei

Olympiakos vs AEK (17.05.2016) – ora 20:30
pariul zilei2Dupa ce ieri am prins cota de 1.85 la pariul zilei, astazi avem o cota de 1.80. De aceasta data partida vine din Cupa Greciei, acolo unde Olympiakos Piraeus si AEK Atena vor fi adversare in finala competitiei.
Olympiakos AEK
Olympiakos este fara doar si poate cea mai valoroasa formatie din fotbalul grec, terminand sezonul pe val, cu noua victorii in ultimele noua partide oficiale. Echipa are un atac de temut, dar in acelasi timp si o aparare de fier, fiind favorita la agentiile de pariuri. Chiar si asa, Olympiakos a pierdut ultimul meci direct cu AEK, scor 0-1 in deplasare. AEK Atena vine dupa esecul suferit in campionat, scor 1-2 pe terenul lui PAOK. Plus de asta, AEK n-a reusit sa se impuna in nici una din precedentele opt meciuri pe teren strain. Se anunta un spectacol pe cinste atat in teren, cat si in tribune, asa ca ambele formatii se vor simti probabil ca acasa.
Pariuri Olympiakos vs AEK
Info pariuri sportive: 1 @ 1.80

  • Ne asteptam ca diferenta de valoare sa se vada in finala Cupei Greciei, iar Olympiakos sa se impuna, plus ca si cota este foarte atractiva in acest moment.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,