Pariul zilei – 17.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 16 June, 2014. Postat in Pariul Zilei

Brazilia vs Mexic (17.06.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Pentru ziua de azi, 17 iunie 2014, am ales drept pariul zilei de la Cupa Mondiala, Brazilia si Mexic urmand sa fie puse fata in fata. Cota aleasa de noi este de 2.00 in momentul de fata in oferta bet365.com. Cele doua tabere s-au intalnit si la Cupa Confederatiilor in 2013, cand brazilienii s-au impus cu 2-0.
Brazilia Mexic
Neymar si colegii sai sunt intr-o forma excelenta, cel putin la nivel de rezultate, venind dupa zece victorii consecutive. Brazilia s-a impus in prima etapa din faza grupelor cu scorul de 3-1 in fata Croatiei, fiind astfel liderul Grupei A. Bet365 ofera in momentul de fata o cota de 1.30 pentru un eventual succes al gazdelor, insa noi mizam, dupa cum se vede mai jos, pe o victorie a acestora la minim doua goluri diferenta. Mexico are un lot bun si dupa rezultatele primei runde putem spune ca nord-americanii au o sansa buna de a ajunge in optimi de pe locul doi, loc pentru care probabil se vor lupta cu Croatia. In primul meci, jucat in urma cu trei zile, Mexic s-a impus in fata Camerunului, scor 1-0, fiind a doua clasata in Grupa A la momentul de fata si pornind ca outsider clar in duelul cu Brazilia.
Pariuri Brazilia vs Mexic
Info pariuri sportive: Brazilia-1.5 HA @ 2.00

  • Desi in primul meci nu s-a ridicat tocmai la nivelul asteptarilor, ne asteptam deja ca Brazilia sa isi intre in ritm si sa mai bifeze o victorie la minim doua goluri diferenta in fata Mexicului, a doua favorita din grupa.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,