Pariul zilei – 17.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 17 July, 2017. Postat in Pariul Zilei

FC Botosani vs CFR Cluj (17.07.2017) – ora 21:00
pariul zilei2FC Botosani si CFR Cluj se dueleaza astazi de la ora 21:00 in meciul care va pune capat primei etape din a 100-a editie a campionatului romanesc de fotbal. Pariul zilei are o cota de 2.10 in acest moment la Unibet.
FC Botosani
CFR Cluj
FC Botosani este o echipa foarte periculoasa pe teren propiu, iar in ultimele trei meciuri acasa contra CFR-ului a marcat de noua ori. Moldovenii vor play-off-ul anul asta, insa nu va fi deloc usor. FC Botosani este capabila sa inscrie in fata oricarei echipe din Romania si diseara va juca pentru victorie.CFR Cluj se prezinta foarte motivata sa inceapa in forta noua editie a Ligii 1. Toate contracandidatele la titlu au castigat meciurile din weekend, asa ca ardelenii nu vor sa rateze startul. Au fost facut investitii serioase si in mod clar obiectivul este titlul de campioana acum.
Pariuri – FC Botosani vs CFR Cluj
Info pariuri sportive GG @ 2.10

  • FC Botosani joaca orice meci de acasa pentru victorie si este foarte periculoasa pe teren propriu. CFR vrea titlul anul asta si are nevoie de trei puncte. Mizam pe un meci deschis, cu goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!