Pariul zilei – 17.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 September, 2017. Postat in Pariul Zilei

Dortmund vs FC Koln (17.09.2017) – ora 19:00
pariul zilei2Avem o cota excelenta pentru pariul zilei de duminica, 17 Septembrie 2017. Dortmund si Koln se intalnesc de la ora 19:00 in cea de-a patra etapa a campionatului german, iar noi jucam o cota de 1.89.
DortmundFC Koln
Dortmund este liderul clasamentului dupa trei runde scurse, cu sapte puncte si un golaveraj de 5-0, fiind singura echipa fara gol primit pana acum. Gazdele au sapte puncte si impart fotoliul de lider cu Hoffenheim si Hannover, insa e prea devreme pentru calcule. Singurul meci acasa a fost contra Herthei, castigat cu 1-0.FC Koln se afla la extrema cealalta a clasamentului, pe locul 18 in acest moment. Oaspetii sunt singurii fara punct castigat in primele trei runde, bifand doar esecuri. Golaverajul de 1-7 nu le face cinste, iar Koln are mari probleme si in ofensiva, dar si in aparare, dupa cum se poate observa.
Pariuri – Dortmund vs FC Koln
Info pariuri sportive GG @ 1.89

  • Dortmund nu a primit gol pana acum, insa nu poate rezista la nesfarsit. Koln trebuie sa dea tot ce are mai bun si sa obtina primele puncte, iar duminica seara speram sa vedem gol sau goluri de la ambele protagoniste.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!