Pariul zilei – 17.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 17 November, 2016. Postat in Category, Pariul Zilei

Sporting vs PraienseΒ (17.11.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Nu avem o oferta prea generoasa pentru ziua de astazi, insa sunt cateva meciuri care ne-au atras atentia. Pariul zilei a fost ales de la meciul dintre Sporting si Praiense, din 16-imile de finala ale Cupei Portugaliei.
Sporting
Praiense
Sporting este mare favorita in fata unei echipe de liga inferioara. Chiar daca alb-verzii nu vin dupa cea mai buna perioada, nu ar trebui sa se incurce intr-o astfel de intalnire. Dupa patru meciuri la rand fara victorie, echipa din Lisabona a reusit o victorie in ultima etapa de campionat, 3-0 acasa cu Arouca. Praiense nu poate emite prea multe pretentii de la un astfel de duel, fiind mult mai slaba din orice punct de vedere am privi situatia. Cota pentru victoria acestora este de 24.00 in oferta Unibet. Ca sa ajunga aici, oaspetii au mai trecut de trei tururi, marcand de zece ori si primind trei goluri.
Pariuri – Sporting vs Praiense
Info pariuri sportive Peste 3,5 goluri @ 1.68

  • Sporting este fara doar si poate net superioara la orice capitol si ne asteptam ca acest lucru sa se reflecte si pe tabela de marcaj in meciul de diseara. Pariul nostru este pe minimum patru reusite aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,