Pariul zilei – 18.01.2019

Bilet realizat de bonus in 18 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Guimaraes – Benfica Lisabona

In urma cu 3 zile Guimaraes si Benfica Lisabona s-au intalnit intr-un meci din Cupa Portugaliei, iar astazi cele doua formatii pot oferi un pronostic de care ati putea profita si dumneavoastra. Aceasta partida este din etapa 18 a campionatului portughez, iar Benfica Lisabona are acum mai multa nevoie de o victorie deoarece diferenta fata de liderul FC Porto a ajuns la 5 puncte. In runda precedenta FC Porto a terminat la egalitate cu Sporting Lisabona, iar in aceasta etapa principala contra-candidata a Benficai se va deplasa la Chaves, o adversara care este privita ca o victima sigura.

Trebuie sa amintim pariorilor ca Benfica Lisabona este in continuare cea mai ofensiva echipa din Portugalia, cu 37 de goluri marcate in turul campionatului jucatorii pregatiti de Bruno Lage spera ca si in aceasta confruntare sa marcheze suficiente goluri pentru a-si asigura cele 3 puncte. Cel mai bun marcator al formatiti din Lisabona este Jonas, insa atacantul brazilian este indisponibil din cauza unei accidentari la genunchi.

Singurul avantaj al celor de la Guimaraes este faptul ca acest meci se va disputa in fata propriilor sustinatori, dar in ultimele 4 meciuri trupa antrenata de Luis Castro a inscris un singur gol si a suferit 3 esecuri. Asadar, cel mai inspirat pronostic pentru pariori este o victorie a oaspetilor, un pronostic cotat cu 1.75 care o va aduce pe Benfica mai aproape de liderul clasamentului.